کد کیهانی چیست - AN OVERVIEW

کد کیهانی چیست - An Overview

کد کیهانی چیست - An Overview

Blog Article

زندگی کردن با بیماری مزمن ممکن است چالش‌برانگیز باشد. این نوع بیماری‌ می‌تواند روی سلامت جسم و روان شما تاثیر بگذارد و زندگی اجتماعی و کاری شما را تغییر دهد.

برگشتگی پلک به سمت داخل یا خارج که به نام بیماری انتروپیون و اکتروپیون شناخته می شود، در دسته بیماری‌های مربوط به چشم قرار می گیرد.

اگر به یک بیماری مزمن مبتلا هستید، سعی کنید تا حد امکان اطلاعات خود را درباره آن افزایش دهید.

اما این موضوع در مورد بیماری مزمن صحیح نیست. بیماری مزمن اغلب هرگز از بین نمی‌رود و به شیوه‌های مختلف زندگی شما را مختل می‌کند؛ حتی ممکن است زندگی اعضای خانواده شما را هم تحت تاثیر قرار دهد.

این بیماری‌ها می‌توانند افراد را در هر سنی تحت تاثیر قرار دهند، اما شیوع آن‌ها معمولا با بالا رفتن سن افزایش می‌یابد.

عفونت‌ها، آلودگی هوا، مواد سمی، بیماری‌های خود ایمنی و مصرف برخی داروها از مهم‌ترین عوامل ابتلا به بیماری ریوی هستند.

بدن درد ممکن است به دلایل مختلفی رخ دهد. بیشتر آنها به راحتی قابل درمان و نسبتاً بی ضرر هستند، اما گاهی اوقات بدن درد می‌تواند به دلیل شرایط پزشکی جدی‌تر باشد.

بعدینژاد سگ صدف بیوتی چیست؟

در حال حاضر برای پیشگیری از کرونا، واکسن‌های مختلفی ساخته شده‌است.

با این حال، تعداد قابل توجهی از مردم پس از کووید درد بدن را تجربه می‌کنند. در این صورت، ممکن است شما مدت زیادی مبتلا به کووید باشید، وضعیتی که در آن علائم عفونت کووید پس از از بین رفتن عفونت همچنان ادامه دارد.

شما هم به ۱۵۰ هزار نفر عضو خبرنامه پزشکی درمانکده بپیوندید

مصرف داروهایی از قبیل آنتی‌بیوتیک‌ها و داروهای شیمی‌درمانی.

سارقوپتیک یکی از بیماری های رایج در بین سگ ها است. این بیماری نوعی انگل پوستی می باشد که کنه ریز روی بدن سگ ایجاد می فواید ویتامین سی شود. موجودات کنه از روش های گوناگونی چون تماس نزدیک بین حیوانات منتشر می شوند. سگ ها می توانند با تماس نزدیک با حیوانات آلوده به موجودات کنه و یا تماس نزدیک با محیط های آلوده به این بیماری و یا سایر موارد به بیماری سارقوپتیک مبتلا شوند.

پس از تشخیص باید به درمان آن بپردازیم. بیماری‌هایی از قبیل آسم یا حتی سرطان ریه، علاوه بر روش‌های دارودرمانی و پرتودرمانی با روش‌هایی مانند تمرین تنفسی نیز کنترل می‌شوند. اگر این علائم را دارید بهتر است با یک فوق تخصص ریه در دکترتو مشورت کنید. شما می‌توانید به صورت تلفنی، آنلاین و متنی یا حضوری با متخصص و فوق تخصص ریه مشورت کنید. دکترتو مراقب سلامتی شماست!

Report this page